Offringa Bouwmanagement B.V. (OBM) is een bouwkundig ingenieursbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van bouw- of splitsingsvergunningen en projectbegeleiding.
Onderscheidend door: vakkennis, betrokkenheid en integrale aanpak!

Offringa Bouwmanagement bestaat uit:

Micha Offringa – Eigenaar / Projectbegeleider

Micha Offringa is sinds 1998 actief in de bouwsector en heeft ervaring opgedaan als (senior)bouwkundig tekenaar, (senior)bouwplantoetser, werkvoorbereider en toezichthouder op diverse verbouw- en nieuwbouwprojecten. Micha verzorgt de vooronderzoeken, de inmetingen, de bouwkundige opnames (in samenwerking met partners) en de bouw- en vergunningbegeleiding.

Alexander Mul – Bouwkundig tekenaar

Na het afronden van zijn HBO Bouwkunde met een specialisatie in architectuur heeft Alexander een jaar aan de Academie van Bouwkunst gestudeerd. Alexander werkt sinds oktober 2009 bij Offringa. Alexander heeft een passie voor architectuur en houdt zich o.a. bezig met het maken van bouwtekeningen, ontwerpen en 3D visualisaties.

Onze partners:

Natuurlijk kunnen wij niet alles alleen en dat willen wij ook niet want ieder zijn vak en specialisme daarom werken wij ook met andere professionele partijen samen.

Start typing and press Enter to search